LITTLEBIT TECHNOLOGY GROUP

IT-distributie met een duidelijke strategie

BUSINESS-MODELL
Hoe wij optreden:

ONS BUSINESSMODEL

Wij fungeren als spil tussen fabrikanten en de lokale handel. Daarmee versnellen en vereenvoudigen we het traject dat producten in het hele verkoopkanaal moeten afleggen.

LTB KARRIERE
De bits van Littlebit

JOUW CARRIÈRE?

Bij Littlebit Technology zetten we ons dagelijks in voor de onderneming en gebruiken we onze individuele vaardigheden voor een gezamenlijk succes. We groeien en kunnen voortdurend versterking gebruiken. Word ook een bit van Littlebit.

FAKTEN & ZAHLEN
Wat wij bereikt hebben:

FEITEN EN CIJFERS

De weg van vijfmansbedrijf tot een ondernemingsgroep met rond de 500 miljoen Zwitserse franken omzet en 200 medewerkers in zes landen gaat door: Duurzame en rendabele groei blijft het centrale doel van deze groep.


Ons productportfolio

Wij presenteren ons op de lokale markten met een selectief assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Ons portfolio kenmerkt zich eerder door zijn specialisatie als door een breed aanbod aan merken. Met deze gerichte werkwijze kunnen we onze klanten veel product-knowhow, goede beschikbaarheid, concurrerende prijzen en een sterke after sales service bieden.

Naar het overzicht

NIEUWS

Littlebit Technology Group groeit en breidt uit

Het concern met de moedermaatschappij Littlebit Technology AG in Zwitserland bouwt zijn concernstructuren uit voor verdere groei. De onderneming breidt het concernmanagement uit en heeft zich voorgenomen in 2018 een omzet van CHF 500 miljoen te...

Onze service overtuigt de lokale handel in zes Europese landen.

Littlebit Technology Group

De Littlebit Technology Group voert als groothandel IT-componenten, aanverwante en consumentenproducten en vormt daarmee de brug tussen fabrikanten en de lokale handel.

Hoofdvestiging

Littlebit Technology AG | Bösch 83 | 6331 Hünenberg Switzerland

+41 41 785 11 11